website templates

Célom, hogy asszisztensi munkámmal, olyan támogatást nyújtsak Önnek a virtuális világon keresztül, amellyel közösen, valós értékeket tudunk teremteni.
Online értékteremtés 

Koródi Andrea vagyok.

Családom, tanáraim, már gyermekkoromban megtanítottak arra, hogy rendszerekben gondolkodjam és írásban pontosan rögzítsek minden fontos adatot, információt, hogy utólag követhető legyen. Későbbiekben ez a jártasság már nagyban segített, így önállóan, sokkal hatékonyabban tudtam tanulmányaimat végezni, vizsgáimra felkészülni.

Több éven át dolgoztam logisztikán nemzetközi és multinacionális környezetben, import ügyintézőként és stratégiai asszisztensként is, ahol angolul kommunikáltam a külföldi partnerekkel. Néhány évet középvállalati szférában is eltöltöttem értékesítési vezetőként. Kollégáim azért szerettek, mert tudták, hogy megbízhatnak bennem. Nagy felelősséggel, prezícen, optimista hozzáállással minden felmerülő problémára úgy tekintek, mint egy újabb megoldandó feladatra. A sikeres megoldásokat sokszor alternatív úton keresem és találom meg.

Hiszem, hogy a testi-lelki egyensúly kiemelkedően fontos, többek közt rendszeresen sportolok, nem dohányzom és odafigyelek az életmódomra, környezetemre. Nyitott, érdeklődő személyiségem motivál arra, hogy mindig tanuljak, fejlesszem magam, sok esetben autodidakta módon. 

Mobirise

KAPCSOLAT

AMENNYIBEN FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT, LÉPJEN KAPCSOLATBA VELEM!

Telefon:

+36 30 228 3747

E-mail:

netassistant.hu@gmail.com

Minden jog fenntartva © 2019 Netassistant részére